Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Lämpökuvaukset

Rakennuksen lämpökuvaukset ammattitaidolla jo vuodesta 1995

TR-lämpökuvaus Oy on suorittanut lämpökuvauksia aina vuodesta 1995 lähtien. Käytössämme ovat resoluution, erottelukyvyn ja muiden kuvausominaisuuksien osalta markkinoiden parhaimmistoa vastaavat lämpökamerat, joten kuvaukset sujuvat aina asianmukaisesti. Laadun takaa myös asiantunteva henkilöstömme. Kaikki lämpökuvaajamme ovat koulutettuja ja sertifioituja kuvaajia.

Rakennuksen laadunvalvontalämpökuvaukset voidaan suorittaa kuvauskalustollamme, kun huonelämpötilan ja ulkoilmanlämpötilaero on vähintään 10 °C muiden olosuhdevaatimusten täyttyessä. Paras ajankohta lämpökuvaukselle on syys- ja toukokuun välisenä aikana.

Kiinteistö- ja teollisuuslämpökuvaukset aina asiantuntevasti

Lämpökuvauksen hyödyntämisalue on hyvin laaja. Yrityksemme päätoimialueeseen kuuluu kiinteistö- ja teollisuuslämpökuvaukset. Lämpökuvauksella voidaan määrittää nopeasti rakenteita rikkomatta lämpövuotokohdat sekä havaita, onko kyseessä eristepuute, ilmavuoto, kylmäsilta tai joissakin tapauksissa myös kosteusvaurio.

Rakenteiden lämpöteknistä toimivuutta voidaan arvioida sekä valmiissa rakennuksessa että rakennustyön aikana lämpökameralla. Kuvaus onkin tullut tärkeäksi osa-alueeksi rakentamisen laaduntarkastamisessa.

Lämpöolosuhteet vaikuttavat suoraan asumisviihtyvyyteen

Lämpökuvauksen tarkoituksena on määrittää rakennuksen kunnon- tai laadunvalvonnassa ulkovaipan lämpötekninen kunto ja lämmöneristyskerroksen toimivuus. Lämpökameran avulla voidaan samalla selvittää muita rakennuksen ja rakenteiden toimivuuteen sekä olosuhteisiin ja asumisviihtyvyyteen liittyviä tekijöitä, kuten ilmanvirtausreittejä ja rakenteiden fysikaalista toimintaa sekä tietyin edellytyksin myös kosteusvaurioita ja LVIS-laitteiden toimintaa.

Lämpökuvaukseen liittyvät toimenpiteet käydään asiakkaan kanssa läpi ennen kuvausta.
Lämpökuvauksesta tilaajalle toimitetaan aina kirjallinen raportti lämpökuvineen.

LÄMPÖKUVAUSPALVELUMME

  • Uudiskohteiden laadunvarmistuslämpökuvaukset
  • Vanhojen kohteiden laadunvarmistuslämpökuvaukset
  • Vanhojen kohteiden kylmäsiltojen havainnointi
  • Korjaussuunnittelutarpeen tutkimukset lämpökameralla
  • Kosteusalueiden havainnointi
  • Sähkölaitteet ja sähkön jakelu
  • Teollisuuden ennakoiva kunnossapito
  • Tutkimus ja tuotekehitys

Toimimme pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, laajempien kokonaisuuksien osalta myös ympäri Suomen – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!